Hækklipning og beskæring af træer og buske

Ønsker du en korrekt og sikker beskæring af beplantningen i din have? Vi rykker ud med vores professionelle fagfolk og alt det nødvendige udstyr og klarer beskæringen effektivt. Du skal bare læne dig tilbage og nyde at se det hele vokse sig grønt og frugtbart igen – uden alt besværet.
Lad os hjælpe dig

Trænger hækken til at blive klippet?

Der kan være flere grunde til at man ønsker at få beskåret beplantningen i sit grønne område. Det kan være af hensyn til planten selv, f.eks. hvis den er beskadiget eller angrebet af sygdom, men det kan også være af personlige præferencer, såsom ændring i udseendet, regulering af skygge- og solforhold eller for at skabe mere plads i haven. Grøn ART hjælper dig gerne med hækklipning og beskæring.

Hækklipning i topklasse

De professionelle rykker ud

Hækklipning kan være en besværlig opgave. Vi er eksperter i vedligeholdelse af grønne områder, så du kan trygt overlade hækklipningen til os. Vi er fleksible i forhold til opgaverne og løser både store og små beskæringsopgaver for privat- og erhvervskunder. Dette omfatter alt fra pleje og beskæring af mindre hække og buske til håndtering af store træer og høje hække. Vi kommer både ud til enkeltstående opgaver inden for hækklipning og beskæring og tilbyder desuden muligheden for at indgå en fast vedligeholdelsesaftale, så du kan sidde og nyde resultatet.
Beskæring af træer og buske

Der findes flere former for beskæring

 • Hækklip
  Vi udfører klipning af alle typer hække, herunder bøgehæk, liguster, laurbærkirsebær, tjørnehæk, spirea, thujahæk og rødbøg. Hækklipning kan udføres 1 eller 2 gange i løbet af sæsonen. For dem, der ønsker en tæt og velplejet hæk, anbefaler vi at udføre klipningen i juni og igen i september. Hvis man foretrækker kun at klippe hækken én gang, er det bedst at vente til august/september.
 • Sundhedsbeskæring
  En sundhedsbeskæring bør udføres i vækstsæsonen, primært i juli-august, da det er den periode, hvor det er mest optimalt at identificere og fjerne døde eller beskadigede grene.
 • Udtynding
  En udtynding bør gennemføres om sommeren, senest i august, så planten bedre heler sår og nyvæksten har tilstrækkelig tid til at modnes inden vinteren.
 • Foryngelse og styning
  Foryngelse og styring bør udføres i den periode af året, hvor planten har lagret energi og næring i sine rødder og stamme, hvilket typisk er omkring december-januar.
 • Formklip
  Formklip bør udføres i vækstsæsonen, helst om sommeren, når det drejer sig om en årlig og lettere formklipning. En mere omfattende beskæring kan med fordel udskydes til vinteren, så planten har et overskud af næring i rodsystemet til at benytte i den efterfølgende vækstsæson.
Vi gør det nemt for dig

Serviceaftale til privat og erhverv

Vil du gerne slippe for hækklipning og beskæring? Vi tilbyder muligheden for at indgå en fast serviceaftale, hvor vores professionelle fagfolk servicerer din have, så du kan nyde en velplejet have året rundt. Kontakt os for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine specifikke behov.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores grøn pleje

Har du brug for en anlægsgartner til at hjælpe med at forskønne din have eller dit udeareal? Kontakt Michael for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.