TV-inspektion

Den mest effektive metode til at inspicere kloakker og rør for skader, blokeringer eller brud er ved hjælp af en TV-inspektion.

Vi er din autoriserede kloakmester

Kloakarbejde i topklasse

Uanset om kloakken er tilstoppet, der er behov for rørlokalisering, mistanke om skader, eller behov for dokumentation til forsikringskrav, så kan en TV-inspektion være løsningen til at identificere og afhjælpe problemet.

Vi bestræber os på en hurtig afklaring når problemet opstår, hvilket betyder at vi kan komme ud og lave inspektion med kort varsel. Tidlig opdagelse af problemer er afgørende for at forhindre omfattende og dyre reparationer. Så det er vigtigt, at du reagerer med det samme, hvis du har mistanke om brud eller skader.

Vores metode

Få øje på problemerne med en TV-inspektion

En TV-inspektion giver en omfattende gennemgang af afløbsledningerne, hvor vi kan identificere utætheder, brud, forstoppelse, aflejringer eller fremmedlegemer i rørene eller kloakken. Ved hjælp af et kamera, der føres ned gennem afløbsledningerne, kan vi observere og analysere eventuelle problemområder på en tilknyttet monitor.

Vi kan identificere samlinger, sætningsskader, skader forårsaget af rotter eller trærødder og give en klar vurdering af, hvordan problemerne bedst løses. Ved tilstoppede kloakker kan slamsugning være nødvendig, hvilket vi også kan bistå med.

For gentagne kloakproblemer anbefaler vi altid en TV-inspektion som en forebyggende foranstaltning. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at identificere og løse dine kloakudfordringer.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores aut. kloakmester

Vi kan rådgive dig om den mest optimale kloakløsning, der passer til dine behov. Kontakt Flemming for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.