Grønne tage og plantevægge

Vores arbejde med grønne tage er ikke blot æstetisk tiltalende, men også bæredygtigt. Ved at absorbere nedbør aflaster vi kloaksystemet, mindsker oversvømmelsesrisici og bidrager positivt til miljøet.

Æstetisk og funktionelt

Fordele ved grønne tage

Grønne tage med stenurter, også kendt som sedumtage, udgør en kombination af æstetik og funktionalitet. Der er flere fordele ved at sætte et grønt tag op. Disse tage har ikke kun en smuk facade, men er også særdeles effektive regnvandsopsamlere ved at absorbere op til halvdelen af nedbørsmængden, hvilket aflaster kloaksystemet.

Innovativ teknologi gør det muligt at skabe grønne tage, hvor op til 80% af regnvandet tilbageholdes og produktionen er energieffektiv og CO2-neutral. Grønne tage tilbyder dermed en attraktiv måde at optimere boligudnyttelse og samtidig bidrage positivt til klimaudfordringerne.

Optimer pladsen og skab mere liv

Fordele ved grønne plantevægge

I byerne er der ofte en mangel på grønne områder, især når pladsen er trang. Med grønne plantevægge kan man på en smart måde udnytte en allerede eksisterende plads. De grønne plantevægge skaber liv samtidig med, at de har støjabsorberende egenskaber.

En yderligere fordel er muligheden for at opsamle regnvand direkte fra tagrenden til at vedligeholde væggens beplantning.

Vi rådgiver og vejleder dig

Din professionelle anlægsgartner i Esbjerg

De grønne tage er velegnede til huse med flade eller lavt hældende tage. Vi forvandler kedelige tagflader til grønne oaser prydet med græs og stenurter, der skaber en indbydende atmosfære. Vi rådgiver og vejleder dig om de mange forskellige muligheder, der findes for etablering af grønne tage og plantevægge.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores anlægsgartner i dag

Har du brug for en anlægsgartner til at hjælpe med at forskønne din have eller gårdsplads? Kontakt Michael for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.