Belægning

Uanset om du skal lægge ny belægning i indkørslen, i haven, eller der skal ny belægning til jeres virksomhedsdomicil, får du hjælpen lige her. Hos Grøn ART får du professionelle fagfolk til at anlægge din belægning, helt som det passer dig.

Fra ide til resultat

Sammen skaber vi smukke og funktionelle udearealer

Vi udfører anlægsopgaver i alle størrelser, og vores dedikerede team arbejder tæt sammen for at sikre en succesfuld udførelse. Uanset projektets omfang, fra mindre sager til større projekter i millionklassen, er vores overordnede mål tilfredse kunder.

Vores faglærte brolæggere og anlægsgartnere sætter en ære i at levere gode resultater og faglig sparring i et tillidsbaseret samarbejde med rådgivere og byggeherrer. Med mere end 30 års erfaring inden for belægning og udearealer står vi klar til at hjælpe jer lige fra ide til det færdige resultat. Vi har etableret tætte forbindelser til arkitekter, landskabsarkitekter, leverandører og underentreprenører, der alle kan bidrage og indgå i en totalløsning.

Vi lytter til jeres drømme og forventninger

Belægningsarbejde til privat og erhverv

En ny belægning er en investering, der skal holde i mange år, uanset om det drejer sig om private boligejere eller erhvervsdrivende. Vores erfarne brolæggere og anlægsgartnere sikre topkvalitet i deres arbejdet og levere holdbare løsninger.

Vi indleder altid processen med en grundig snak om jeres drømme og forventninger. Vi vil gerne inspirere jer til en løsning, der harmonerer perfekt til jeres omgivelser. Vi lægger vægt på at gøre jer til en aktiv del af hele processen fra start til slut. Hvis I har brug for rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe jer med at vælge de rette materialer.

Vores metoder

Skal du have lavet belægning?

Vores erfarne brolæggere har specialiseret sig i en bred vifte af materialer og teknikker, herunder chaussesten, brosten, teglsten, keramiske fliser, betonfliser, træ og løse belægninger som grus og granitskærver.

Brolægning omfatter mange forskellige typer opgaver, herunder:

  • Permeable belægninger
  • Belægning med brosten og chaussesten
  • Flisebelægning af terrasser
  • Anlæggelse af indkørsler, bytorve og veje
  • Etablering af gang- og grusstier
  • Belægning af parkeringspladser
Har du brug for hjælp?

Kontakt vores anlægsgartner i dag

Har du brug for en anlægsgartner til at hjælpe med at forskønne din have eller gårdsplads? Kontakt Alex for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.