Serviceaftaler

Med en serviceaftale er du sikret en fast høj standard for alt udvendig vedligeholdelse. Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe.

En flot velkomst

Erhverv

Fra det største hovedsæde til den mindste filial: Et velplejet udeområde udstråler kvalitet og professionalisme for både medarbejdere og kunder.

Med Grøn ART Erhvervsservice er du sikret, at dine besøgende oplever et godt førstehåndsindtryk, når de ankommer. Vi er en kompetent og professionel samarbejdspartner, der håndterer alt fra anlæg af nye områder til ombygning af eksisterende og vedligeholdelse af allerede etablerede områder.

Vi gør det nemt for dig

Service

Med en serviceaftale er du sikret en fast høj standard for alt udvendig vedligeholdelse. Vores faguddannede anlægsgartnere har en unik sans for detaljer og forstår vigtigheden af, at dine udearealer altid præsenterer sig indbydende.

Grøn ART tager sig også af glatførebekæmpelse og sikrer, at alle kan færdes sikkert på køre- og gangarealer. Vi udfører primært vores arbejde om natten, så I generes mindst muligt af vintervejret.

Fleksible aftaler

Ad hoc

Har du ikke behov for en fast serviceplan, så kan Grøn ART også løse specifikke opgaver efter nærmere aftale.

Vi tager slæbet

Privat

Fra gårdhave til park – vi kan forvandle dine havedrømme til virkelighed. Vi kan hjælpe med at anlægge, ombygge og vedligeholde din have, så den bliver et smukt og velplejet udeområde, som indbyder til ophold.

Vores erfarne anlægsgartnere er specialiserede i at omsætte dine behov og ønsker til attraktive grønne områder, uanset om det drejer sig om anlæg i forbindelse med nybyggeri eller pleje og tilpasning af et allerede etableret have område. Vi ser muligheder, tænker kreativt og vi guider dig gennem hele processen fra ide og skitse til det færdigt projekt.

Vil du gerne slippe for at klippe hæk, trimme plænen, luge ukrudt og rydde sne, så kan du trygt overlade det til os. Hos Grøn Art tilbyder vi professionel havepleje på uge- eller månedsbasis, skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores grøn pleje

Har du brug for en anlægsgartner til at hjælpe med at forskønne din have eller dit udeareal? Kontakt Michael for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.