Omfangsdræn

Omfangsdrænet løser udfordringer med nedsivning af regnvand, grundvand og lækage i utætte faskiner eller kloaksystemer. Derudover sikrer omfangsdrænet, at overskydende vand ledes væk fra jorden omkring huset.

Vi er din autoriserede kloakmester

Din partner i omfangsdrænsbeskyttelse

Overvejer du installation af et omfangsdræn eller andre kloaksystemer? Det er en klog beslutning at rådføre dig med en autoriseret kloakmester som Grøn ART. Vores erfarne medarbejdere har den nødvendige ekspertise til at vejlede dig og sikre, at installationen opfylder dine specifikke behov i overensstemmelse med lokale bygningsregler.

Som autoriseret kloakmester opsætter vi omfangsdræn præcist og effektivt. Omfangsdræn er afgørende for at beskytte bygninger mod oversvømmelser og skader. Det er et system af drænrør placeret omkring bygningens fundament for effektivt at lede vand væk og forhindre skader.

Installation af omfangsdræn kræver specialviden og skal udføres af en autoriseret kloakmester som os.
Uanset om det er etablering af et nyt dræn eller reparation af et eksisterende, kan du være tryg ved, at opgaven udføres korrekt og professionelt.

Forebyg fugtskader

Professionel fugtbekæmpelse

Vi tilbyder også netdræn som en effektiv løsning til fjernelse af fugt og vand omkring huset. Uanset om du står over for fugtproblemer i kælderen eller ønsker forebyggende foranstaltninger, er vores erfarne team klar til at håndtere opgaven.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores aut. kloakmester

Vi kan rådgive dig om den mest optimale kloakløsning, der passer til dine behov. Kontakt Flemming for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.