Vinterbekæmpelse

Kom sikkert igennem vinteren med Grøn ART. Vi hjælper med saltningen og snerydning både til privat og erhverv.

Kom trygt gennem vinteren

Sikker og effektiv snerydning

Når først sneen falder, medfølger også ansvaret for grundejernes snerydningspligt. Alle grundejere, boligselskaber og lignende skal sørge for at fjerne sne, samt salte eller gruse umiddelbart efter hvert snefald. Dette er afgørende for at sikre, at både beboere og forbipasserende undgår skader som følge af manglende snerydning.

Grøn ART har mange års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse. Vi står altid parat til at rykke ud med snerydning og saltning, så snart vintervejret kræver det. Vores ekspertise omfatter primært saltning, grusning og snerydning af veje, parkeringspladser, gangstier, trapper og fortov.

Effektiv snerydning og glatførebekæmpelse

Få en fast aftale og slip for vinterens bekymringer

Med vores omfattende og effektive vognpark servicerer vi både virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger, andelsforeninger og private.

Grøn ART tilbyder hurtig og effektiv snerydning samt glatførebekæmpelse, så I ikke behøver bekymre jer om at fjerne sne eller salte veje og fortove. Med en fast aftale om vintertjeneste sikrer vi, at sneen ryddes, så snart den falder.

Hvis du ønsker at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe med snerydning og bekæmpelse af glatføre, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores vinterbekæmpelse

Har du behov for hjælp til snerydning og glatførebekæmpelse? Kontakt Michael for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores dedikerede personale med mere end 30 års erfaring er klar til at hjælpe. Når du benytter Grøn ART som din samarbejdspartner, er du garanteret en professionel håndtering.