Om os

Grøn Art siden 2014

Din lokale specialist indenfor anlæg, grøn pleje og kloak

Grøn ART blev etableret i 2014 og er i dag en velkendt anlægsgartner-virksomhed i Esbjerg og omegn.

I spidsen for virksomheden er Michael Sand, der er uddannet anlægsgartner i 1999. Michael har mange års erfaring i branchen, både som formand og entrepriseleder og er i dag medejer og direktør for Grøn ART A/S.

Vi spænder vidt og udfører alt fra sansehaver ved plejecentre til store udendørs anlægsopgaver for internationale virksomheder. Inden for vedligeholdelse af grønne områder samarbejder vi med flere landsdækkende serviceudbydere og står for deres grønne opgaver i Midt-, Syd-, og Sønderjylland.

Vi arbejder både for virksomheder, boligselskaber og private og udfører vedligeholdelsesopgaver på flere end 150 adresser fordelt i hele Sønderjylland. Vi har vores udgangspunkt i Esbjerg, men dækker hele Sydjylland fra Vejle og nedefter.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, din garanti for godt håndværk!

Netværk og Mangfoldighed

Medarbejdertrivsel og socialt ansvar

Vi har et stort netværk i både den private og den offentlige sektor. Når vi indleder et projekt eller en vedligeholdelsesopgave, vil du blive mødt af en professionel og fagligt stærk medarbejder. Nærhed er vores arbejdsform, når vi servicerer private kunder, virksomheder og boligselskaber – fra start til slut.

Grøn ART prioriterer medarbejdernes trivsel og faglige udvikling højt. Vi vedligeholder vores faglige kompetencer med efteruddannelse i vinterhalvåret for at sikre, at vi altid har den nyeste viden og indsigt, når det igen spirer frem i foråret.

Vi tager socialt ansvar og giver plads til personer, der har haft det svært, men kan blomstre ved at arbejde tæt sammen med en erfaren medarbejder.

Vi tror på mangfoldigheden.